Undervisning i EDBNord-Lindehøj

Jeg bruger min fritid på to ting: Undervisning af seniorer i edb. Og så bruger jeg en masse tid på at nyde og bruge min kolonihave. Jeg nyder begge ting for de passe godt sammen med sommer og vinter aktiviteter.


Når vinteren er ved at være ovre og vi kommer ind i foråret så er det ved at være tid til at flytte ud i sin kolonihave. Dette sker typisk i første weekend i april eller sidste weekend i marts måned. Og i starten af perioden er der ikke så meget at lave, så der kan man godt bruge noget tid på at undervise i edb.


Men så kommer sommeren og der vil man jo gerne nyde haven så meget som muligt og derfor er det dejligt at vi stopper undervisningen i juni og frem til sepember.


Det gør jo at jeg kan hygge mig med ting i haven og når det er ved at være slut så starter vi i edbnord med undervisningen.

© Jim Heller Damgaard 2017